Kto to je Kúzelník Talostan?

O mne

Som kúzelník a zabávač. Mojimi predstaveniami prinášam dobrú náladu a rozprúdim zábavu na firemných eventoch, súkromných oslavách či verejných akciách pre deti aj dospelých.

Môj príbeh a začiatky

Mal som asi 6 rokov, keď jedného nudného dovolenkového večera otec vytiahol karty a ukázal mi jednouchý kartový trik. To úplne stačilo na to, aby som sa rozhodol, že až raz budem veľký, stanem sa kúzelníkom :)

Odvtedy som sa začal vzdelávať v kúzelníckej oblasti, čo v tej dobe  nebolo vôbec jednoduché. Dnes je prístup ku kúzlam jednoduchší, aj keď výborné veci často nájdem na starých VHS, dvd-čkách a knihách.

Neustále sa učím nového veci, pravidelne sa zúčastňujem kúzelníckych a balónových workshopov a eventov, kde čerpám inšpirácie do môjho programu. Ako prvý na Slovensku som napríklad začal robiť balloon modeling či bublinovú show.

Som nadšenec pokroku vo všetkých oblastiach. Vo voľnom čase sledujem trendy v oblasti inovácii a nových technológií. Rád stretávam nových ľudí a zabávam sa na inteligentnom humore. Poznám asi milión vtipov. Vyberte si tému :).

Mohli ste ma vidieť v reláciach

Zahraničné angažmá

🇶🇦 Quatar

🇪🇬 Egypt

🇨🇾 Cyprus

🇯🇴 Jordánsko

🇦🇹 Rakúsko

🇹🇭 Thajsko

🇮🇸 Island

🇭🇺 Maďarsko

🇩🇪 Nemecko

🇨🇿 Česko

Ocenenia

Zúčastnil som sa niekoľkých kúzelníckych aj balónových súťaží v zahraničí a získal zopár ocenení. Súťaženie ma však veľmi neočarilo a oveľa radšej zabávam ľudí : ).