Kúzelnícke predstavenie pre dospelých

Služba

Ak si myslíte, že kúzelník je len pre deti, tak toto musíte zažiť. Program nabitý výbornými kúzlami, efektami a vtipnými komentármi.

Predstavenie na javisku

Interaktívne predstavenie, pri ktorom sa oslávenec, mladomanželia, váš šéf, či zamestnanci, ale aj ostatní hostia môžu stať na chvíľu asistentom kúzelníka a z tesnej blízkosti sledovať, ako sa "tie triky" robia. Samozrejme ostatní ľudia si tiež užívajú magické chvíľky a dobre sa zabávajú.

  • Dĺžka predstavenia

    obvykle trvá 30 minút až 60 minút. Vystúpenie je tiež možné rozdeliť na viac kratších vstupov napríklad  10-20 minútové, podľa potreby.

  • Kde sa hodí javiskové predstavenie

    na narodeninové oslavy, svadby, firemné eventy, tematické párty, rozlúčky so slobodou, "otváračky", mestské slávnosti, plesy, halloween párty a iné akcie. 
    Ak predpokladáte skupinkovanie ľudí je  vhodné kombinovať ho s mikromágiou.

  • Pre koho je vhodné

    od 15 - 104 (zatiaľ moja najstaršia oslávenkyňa). Samozrejme, podľa typu akcie je možné predstavenie prispôsobiť aktuálnej situácii a typu publika tak, aby sa zabavili všetci.

Mikromágia

Určite ste už videli kúzelníka v televízii a povedali ste si: “zblízka by som na to určite prišiel”. Tak to skúste a doprajte to aj ostatným. Dotknite sa kúzelníkových kariet, prineste si vlastné ak chcete a zažite ilúzie na vlastné oči, alebo ich robte vy sami. Je to vôbec možné? Vyskúšajte, uvidíte!

  • Dĺžka predstavenia

    preferované zákazníkmi 60 min a viac, v kombinácií s javiskovým vystúpením od 30min.

  • Kde sa hodí mikromágia

    ako originálny sprievodný program na veľké eventy a oslavy, hlavný program na malých súkromných oslavách, či stretnutiach ​​v baroch, kaviarňach, reštauráciách,  alebo aj ako forma zábavnej odmeny pre vašich zamestnancov počas ich pracovnej doby.

  • Pre koho je vhodné

    vhodné pre rôzne typy publika, ideálne 15+.

Referencie

Povedali o mne

Často kladené otázky

FAQ

  • Čo je mikromágia?

    Mikromágia (v angličtine známe ako close up magic) je forma predstavenia, kedy sa kúzelník pohybuje v priestore medzi ľuďmi, ktorí tak môžu sledovať triky z bezprostrednej blízkosti.

  • Dá sa urobiť kúzlo aj s našim produktom?

    Áno, kúzla viem vymyslieť na mieru pre váš produkt či službu.

  • S čím všetkým sa kúzli pri predstavení pre dospelých?

    S kartami, kruhmi, šatkami, Rubikovými kockami, špagátmi a ďalšími predmetmi, ale hlavne s humorom a nechýbajú ani obľúbené balónikové postavičky, aj 18+ :).

  • Viete urobiť predstavenie v anglickom jazyku?

    Áno, predstavenie nie je problém urobiť aj v anglickom jazyku.

  • Musíme mať javisko pri javiskovom predstavení?

    Ideálne podmienky sú také, aby všetci ľudia videli na kúzelníka a neboli za ním. Na kvalite predstavenia to neuberie, ale diváci si ho veľmi neužijú. Pokojne to môže by parket, nie je potrebné vyvýšenie javisko.